Чарівний світ української мови

Атестаційна комісія Білоцерківської ЗОШ І-ІІІ ступенів вивчали роботу вчителів і вихователів, які атестуються в 2018-2019 навчальному році. Завітали представники комісії і на свято до Міжнародного дня рідної мови.

Захід пройшов у вигляді створення лепбуку «Чарівний світ української мови», який вмістив у себе різноманітні аспекти вивчення мови. Тут лунали українські пісні, складалися портрети письменників у вигляді пазлів, визначалися частини мови, впізнавалися фразеологізми. Хмари слів стали у пригоді під час відгадування українських пісень, які лунали в сучасній обробці та виконанні.

Також мали змогу виступити із власними віршами молоді поетеси, які роблять перші сміливі кроки на поетичній ниві. Не обійшлося і без суржика та сленга, які є невід’ємною частиною української мови.

У результаті заходу лепбук був наповнений чудовими матеріалами, учні старших класів закріпили свої знання, а менші – розширили свій світогляд. Всі учасники задоволені, що мали змогу поринути у такий багатий і чарівний світ рідної мови.