В Білоцерківці відкрили Центр надання адміністративних послуг

3 грудня 2019 року розпочав свою роботу за новою адресою Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Відтепер він розташовується по вул. Лесі Українки, 11 в селі Білоцерківка (в  будівлі Амбулаторії загальної практики сімейної медицини на першому поверсі лівого крила).

В приміщенні, де відкрився ЦНАП, за кошти громади було зроблено капітальний ремонт, облаштовано шість робочих місць. Кожне з них забезпечили сучасною комп’ютерною та оргтехнікою, налагодили безперебійне інтернет-з’єднання. Робота центру організована у форматі «відкритого простору».

Вся команда працівників завершила п’яти модульну навчальну програму з підвищення кваліфікації. Кожен модуль складався з декількох тренінгів: ділової етики, гендерної рівності та ролі органів місцевого самоврядування в наданні адміністративних послуг. До відкриття було збільшено кількість адмінпослуг, відтепер їх більше ста. Оновлено всі документи, необхідні для успішної роботи центру та підписано узгоджені рішення щодо інтеграції в ЦНАП послуг Управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Пенсійного фонду, Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, Управління Державної міграційної служби у Полтавській області. Віднині більше 4000 мешканців громади мають змогу отримувати доступ до якісних адміністративних послуг.

Сільський голова Іван Лещенко щиро подякував всім працівникам, які долучилися до створення ЦНАПу, побажав усім добробуту, мирного неба і натхненної праці на благо громади і всіє України. І звернувся до тієї команди, яка буде працювати в новому ЦНАПі:

Будь-яку будівлю наповнюють люди. Наповнюють своєю працею, своєю любов’ю і добром. Тож від вашого професіоналізму, уміння, тактовності й делікатності залежить, чи прийдеться до душі нашим жителям ця структура. Я хотів би, щоб у цій будівлі всі працівники й відвідувачі відчували комфорт і затишок, щоб тут панувала атмосфера людяності і ділової співпраці.

Піднесений настрій усім присутнім створювали своїми піснями самодіяльні артисти: родинний дует Аліни та Костянтина Шиян, заслужений працівник культури України Василь Моспан та ведуча свята Наталія Лук’янець.