Коли буде зупинка в Красногорівці

Це питання хвилює багатьох жителів громади. Виконавчий комітет Білоцерківської сільської ради направив офіційного листа на адресу Державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області».

У відповіді, яка надійшла, агентство скаржиться на брак коштів. Зокрема повідомляє: «На балансі підприємства перебуває 7820,3 км автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Близько 80% з них перебувають у незадовільному стані та потребують проведення капітального ремонту з виділенням значного фінансування. Підприємство першочергово забезпечує проведення робіт з ремонту дорожнього покриття на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Полтавської області. Зважаючи на вищевказане, у підприємства відсутня можливість виділення коштів на встановлення зупинки громадського транспорту на автомобільній дорозі 01701358 Велика Багачка – Красногорівка в поточному році».

Водночас керівники відомства пообіцяли при затвердженні обсягів фінансування на 2020 рік розглянути можливість виділення коштів для встановлення зупинки громадського транспорту на автомобільній дорозі 01701358 Велика Багачка – Красногорівка.