Дорогі земляки!

У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди вважалася заступницею і покровителькою нашого народу, ми, українці, відзначаємо: День українського козацтва та День захисника України. Це знаменно, оскільки символізує зв’язок поколінь та давню історичну традицію.

День Захисника України – це свято, яке посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисника України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до учасників антитерористичної операції. Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв.

Від щирого серця бажаю кожному з вас  щастя, здоров’я, родинної злагоди, оптимізму і миру! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові! У свято Покрови нехай Божа Матір буде прихильною до кожної родини, до нашої рідної України.

Слава захисникам України!

 З повагою,
сільський голова    І.В.Лещенко