Оголошення про створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку Білоцерківської територіальної громади

З метою визначення перспективних напрямків розвитку територіальної громади, Білоцерківською сільською радою розпочинається процес підготовки Стратегії розвитку Білоцерківської територіальної громади. Для початку процесу стратегічного планування, планується утворити робочу групу з представниками різних сфер життєдіяльності населених пунктів територіальної громади.

Всім зацікавленим особам, які не байдужі до долі майбутніх поколінь, пропонується долучитись до процесу створення Стратегії розвитку Білоцерківської територіальної громади та подати свою кандидатуру для включення до складу робочої групи.

Для реєстрації потрібно подати заявку довільної форми на ім’я Білоцерківського сільського голови. Заявка повинна містити відомості про заявника:

  • Прізвище, ім’я по батькові, адресу проживання, сферу діяльності, контактний телефон, згоду на обробку персональних даних.

Пропозиції щодо формування робочої групи необхідно подати до сільської ради за адресою: вул. Першотравнева, 9 с. Білоцерківка, Великобагачанський район, Полтавська область або на електронну пошту bilotg18@gmail.com (в сканованому вигляді) в строк до 5 серпня 2021 року.

Довідки за телефоном (066) 256-96-40