30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський День бібліотек

Бібліотекар – це людина, яка може дати не лише поради щодо книг і періодичних видань, а й спеціаліст із комунікації та інформаційних технологій. Сучасна бібліотека – культурний центр громади, де займаються організацією громадського і культурного життя.

В нашій громаді бібліотеки постійно тримають руку на пульсі літературного і культурно-громадського процесу.

Кропітка робота бібліотекаря Подільської СБФ Трипутень Т.М. завжди приносить результати, її користувачі займають призові місця в різних номінаціях, прославляють нашу громаду по всій Україні.

Ісаєнко Л.І. вкладає в свою працю любов до рідного краю. Засідання народознавчого клубу «Берегиня» – це свято всього села, де задіяні користувачі різного віку.

Бондар В.О. та Шафар Г.І. – бібліотекарі з «золотими руками», все вміють і всім допоможуть.

В цьому році КЗ «Бібліотека Білоцерківської ОГ» в свою сім`ю прийняв три СБФ: Попівську, Рокитянську і Мостовівщинську. Бібліотекарі Скирда Н.В., Грищенко М.М., Корнієнко О.М. з новими ідеями, старанням та вмінням гармонійно поповнили наші ряди.

Влилися в колектив методист КЗ « Бібліотека Білоцерківської ОГ» Кравчун Т.М. та бібліотекар Бірківської СБФ БобирТ.М. – молоді, енергійні,завзяті та наполегливі.

Вітаю всіх бібліотекарів з професійним святом! Бажаю здоров`я, творчих досягнень, сімейного благополуччя та достойної зарплати.

В.о. директора
КЗ « Бібліотека Білоцерківської ОГ»
Л.Г.Башинська