Учора – мрія, сьогодні – реальність

Ще рік тому ця ідея здавалася мрією, зараз же Білоцерківський заклад освіти має власний мобільний кінотеатр. А починалося все з участі в конкурсі «Шкільний громадський бюджет Полтавської області». Було розроблено проєкт, автором якого стала Анастасія Никін. Відбулося голосування, в результаті чого ми здобули перемогу. Далі – закупівля й налаштування обладнання. І нарешті – перегляд улюблених фільмів, дружнє спілкування…

Перший кінотиждень минув, а враження залишилися. І це тільки початок. Сучасну молодь, яка все рідше спілкується в реальному житті і проводить свій час в Інтернеті за комп’ютерами та гаджетами, цікаве дозвілля «вирве» із віртуального світу й поверне до живого спілкування, а правильно підібрана тематика відеопродукту стане не лише розвагою, а й методом виховання, навчання та мотивації до хороших справ.

Ми знову беремо участь у конкурсі, бо не зупиняємося на досягнутому й бажаємо змінити шкільне життя на краще. Автором цьогорічного проєкту є Володимир Красуля. Його ідея – створення сучасного інтерактивного освітнього середовища в кабінеті української мови й літератури. Проєкт передбачає удосконалення матеріально-технічної бази кабінету української мови й літератури як необхідної складової ефективної організації освітнього процесу, що створить нові можливості для творчості, сприятиме якісній підготовці учнів до складання ДПА й ЗНО, а отже, стане передумовою успішної самореалізації випускників у майбутньому. Дякуємо всім: тим, хто підтримує, хто поширює інформацію, хто допомагає реалізувати, налаштувати, хто не дає дитячій мрії згаснути!

Писаренко Н. І., заступник директора
Білоцерківського закладу освіти