Шановні військовослужбовці!

Дорогі ветерани та жителі Миргородського краю!

Щиро вітаю вас із 30-ю річницею створення Збройних Сил України.
Збройні Сили – це наша гордість, адже військовослужбовці десятки років поспіль показують усім нам приклад патріотизму, фаховості та військового гарту.

Справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах та конфліктах. І сьогодні солдати, офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів та батьків.

Дякую вам, шановні військовослужбовці, за те, що цілодобово стоїте на захисті нашого миру і спокою. Висловлюю щиру подяку кожному, хто відважно служить на благо незалежності та територіальної цілісності нашої держави на сході країни, а також – небайдужим волонтерам.

У цей святковий день з вдячністю вшановуємо ветеранів військової служби, тих, хто присвятив своє життя служінню Батьківщині. Згадуємо всіх, хто на вівтар служінню країні поклав найдорожче – своє життя.

Бажаю всім військовослужбовцям та їх родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії та нових звершень у благородній справі служіння Україні!

З повагою,
голова Миргородської районної ради Наталія ГИРКА