Дорогі жителі Білоцерківської громади!

Добігає кінця 2021-й рік – перший рік другого десятиліття 21-го століття. Зовсім скоро ми перегорнемо його останню сторінку, й він піде в історію.

Від усього серця вітаю вас із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! У цю радісну пору щиро бажаю всім жителям громади міцного здоров’я й гарного настрою, тепла і світла, любові й радості, достатку і благополуччя.

Наша громада – наче велика сім’я, яка об’єднує кілька поколінь. Це й сивочолі ветерани, й люди працездатного віку, й молодь та діти. Жителі громади різні за характерами, поглядами на життя, бажаннями й прагненнями. Дуже важко їх усі враховувати в роботі, тому нерідко доводиться чути, що зусилля сільської ради даремні, що, скажімо, не варто витрачатися на утримання шкіл, а дитячі майданчики непотрібні чи зайві…

Як у дружній сім’ї всі дбають один про одного, так і ми маємо піклуватися про кожного, хто живе поряд із нами. Нас усіх поєднала не кровна спорідненість, а місце, де ми живемо. Це наша мала батьківщина, наша спільна домівка, наша громада. І наше спільне завдання – зробити її красивою, доглянутою, затишною та комфортною для різних за віком людей. Вірю, що спільними зусиллями, за підтримки всіх членів громади нам це обов’язково вдасться.

З нагоди свята бажаю розквіту та процвітання Білоцерківській територіальній громаді, а всім нам – єдності, згуртованості, розуміння та наполегливості. Хай різдвяна зоря осяває наш путь уперед, благословляє усі спільні починання, наповнює енергією творення та дарує мудрість, віру й упевненість у завтрашньому дні.

Зі святом!
Іван ЛЕЩЕНКО,
Білоцерківський сільський голова