До уваги юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та осіб, які бажають стати суб’єктом підприємницької діяльності!

Шановні мешканці та гості Білоцерківської територіальної громади, інформаційна підтримка бізнесу у громаді – це історія про те, аби наші підприємці дізнавалися першими про існуючі можливості старту чи розвитку власної справи. Це дозволить залучати додаткове фінансування та інвестиції саме у нашу громаду, що, в свою чергу, працюватиме на створення додаткових робочих місць та збільшення податкових надходжень у місцевий бюджет.

За ініціативи сільського голови Білоцерківської територіальної громади Лещенка Івана Васильовича в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Білоцерківської територіальної громади за адресою: Миргородський район, село Білоцерківка, вулиця Лесі Українки, 11 почав діяти Інформаційний пункт підприємця (ІПП). Запропонована модель ІПП була випробувана в межах пілотного проекту за участі Міністерства економіки України, обласних державних адміністрацій, 12 громад з 4 регіонів (Чернігівська, Черкаська, Запорізька та Тернопільська області).

Підприємець в ІПП може отримати такі послуги:

  • отримати безкоштовну первинну консультацію щодо відкриття або ведення бізнесу;
  • знайти корисні контакти та партнерів;
  • дізнатися про можливості навчання, події та заходи в регіоні;
  • дізнатися про можливості доступу до фінансування для відкриття та розвитку бізнесу;
  • розказати про свої потреби як підприємця та поділитися пропозиціями щодо покращення умов ведення підприємницької діяльності у регіоні, місті, громаді.

У разі виникнення додаткових запитань щодо діяльності Інформаційний пункт підприємця можливо отримати консультацію за адресою: Миргородський район, село Білоцерківка, вулиця Лесі Українки, 11 у адміністратора ЦНАП Сердюк Яни Володимирівни та у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Нечай Тетяни Миколаївни та за телефоном: 099 62 22 900. Первинна консультація щодо відкриття або ведення бізнесу передбачає надання базової інформаційної підтримки за запитом підприємця та не замінює професійні консалтингові послуги. За більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті: https://sme.gov.ua/

Інформаційні послуги надаються безкоштовно.

Яна СЕРДЮК , в.о Керівника Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Білоцерківської сільської ради Миргородського району Полтавської області

Тетяна НЕЧАЙ, державний реєстратор юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Виконавчого комітету Білоцерківської сільської ради Миргородського району Полтавської області.

Тел.: 099 62 22 900