Запроваджено обмежувальні заходи на території Полтавської області у Великодні вихідні та святкові дні

Відповідно до рішення № 14 Ради оборони Полтавської області від 20 квітня 2022 року «Про невідкладні заходи для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави»:

  1. Запровадити комендантську годину на території Полтавської області з 22 год. 00 хв. до 05 год. 00 хв. починаючи з 21.04.2022 року.
  2. Заборони на території Полтавської області надання юридичними та фізичними особами послуг (на платній/безоплатній основі) із підключення, налаштування трансляції російських телевізійних каналів через супутник.
    Заборони на території Полтавської області у закладах громадського харчування, розміщення розважальної діяльності ретрансляції російських телевізійних каналів.
  3. Пункт 5 рішення Ради оборони Полтавської області № 12 від 08 квітня 2022 року (п. 5 протоколу № 16 від 08.04.2022) викласти в наступній редакції: Проводити релігійні обряди виключно в закритому режимі (у приміщенні релігійних споруд) лише за участі духовенства та осіб, що забезпечують богослужіння (з урахуванням 1 особа на 4 м. кв., але не більше 10-ти осіб).

    Заходи по освяченню під час Великодня проводити з інтервалом кожні 10-15 хв. для запобігання скупчення громадян та за відсутності повітряної тривоги.

З повагою, Полтавська обласна військова адміністрація