До уваги випускників та потенційних абітурієнтів про можливість безкоштовної підготовки до національного мультипредметного тесту

Відділ освіти, молоді та спорту інформує, що 12 травня 2022 року Громадська спілка „Освіторія” та UNICEF Ukraine запустили щоденні безкоштовні вебінари з підготовки до національного мультипредметного тесту (далі – НМТ) на платформі iLearn.
Під час вебінарів всі охочі зможуть дізнатися деталі вступної кампанії 2022 року, аспекти підготовки та складання НМТ, ознайомитися з виконанням тестових завдань, порадами досвідчених експертів щодо розподілу часу під час складання тесту тощо.
На платформі iLearn можна буде попрактикуватися виконувати короткі тематичні тести з української мови, математики, історії України. Вони, як і демонстраційний НМТ, будуть корисними для кожного вступника.
У межах першого вебінару, який відбувся 12 травня заступник директора Українського центру оцінювання освіти Тетяна Вакуленко надала відповідь на запитання „Що таке національний мультипредметний тест?” та познайомила з головними особливостями цьогорічної вступної кампанії.
Розклад вебінарів за посиланням https://ilearn.org.ua/page/schedule, переглядати записи можна на платформі iLearn https://ilearn.org.ua/ або на YouTube-каналі http://bit.ly/39JaXn3.