У Подільській гімназії проведено тренінг для вчителів початкових класів

Не зважаючи на обставини, ми маємо рухатись вперед, щоб змінювати майбутнє на краще! У кожного свій фронт… В учителя – важлива місія: дбати про освіту підростаючого покоління, розвиватись, збагачуватись самому, щоб вести за собою інших до успіхів!

11 травня 2022 року в Подільській гімназії для вчителів початкових класів Білоцерківської, Великобагачанської та Гоголівської територіальних громад відбувся черговий тренінг “Нова українська школа: відповідаємо на виклики” (тренер Наталія Шостак).
Мета навчання: опрацювання діяльнісного підходу та особливості формувального оцінювання, актуалізація, оновлення знань і навичок та підвищення рівня професійної компетентності.
Робота в команді – це живильна енергія! Всі педагоги були раді такій зустрічі!
Як важливо спілкуватись! Це поповнює сили! Як важливо обговорювати! Ця ясність додає впевненості і сенсу життя! Як важливо відчувати підтримку! Це зцілює і надихає! Ці “важливості” – надважливі завжди!
Україна сьогодні – на перехресті між минулим і майбутнім! Щохвилини іде протистояння Добра і Зла. Ціна надзвичайно висока – обірвані людські життя, скалічені долі, знищені міста і села.
Але ми вистоїмо! Ми переможемо! Ми відбудуємо нашу Україну! Ми назавжди збережемо в пам’яті імена Героїв і зробимо висновки з цих суворих уроків історії. Прийде час і наша країна розквітне!