Роботу Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відновлено!

До уваги юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та осіб, які бажають стати суб’єктом підприємницької діяльності!

Відповідно до Наказу Міністерства юстиції України від 21.05.2022 № 2035/5 «Про внесення змін до Переліку державних реєстраторів та посадових осіб Міністерства юстиції, його територіальних органів, якими в умовах воєнного стану проводиться державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далі – Наказ) державного реєстратора Нечай Тетяну Миколаївну включено до Переліку державних реєстраторів та посадових осіб Міністерства юстиції, його територіальних органів, якими в умовах воєнного стану проводиться державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Згідно вищезазначеного Наказу встановлено обмеження, а саме, заборону проведення таких реєстраційних дій:

  1. Державна реєстрація зміни складу засновників (учасників) юридичних осіб та/або розмірів їх часток (паїв), зміни розміру статутного (складеного) капіталу (пайового фонду), крім юридичних осіб, засновниками яких є органи державної влади, органи місцевого самоврядування;
  2. Державна реєстрація на підставі судових рішень, що набрали законної сили та тягнуть за собою зміну відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, поданих заявником, крім слідчого, прокурора.

У разі виникнення додаткових запитань можливо отримати консультацію за адресою: Миргородський район, село Білоцерківка, вулиця Лесі Українки, 11 у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Нечай Тетяни та за телефоном: 099 62 22 900.

Прийом документів державним реєстратором юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців проводиться в наступні дні: понеділок, середа, п’ятниця.

Нечай Тетяна, державний реєстратор юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань виконавчого комітету Білоцерківської сільської ради Миргородського району Полтавської області