Родинам Захисників України

Враховуючи важливу роль ефективної комунікаційної взаємодії між Державою та родинами Захисників, Координаційний штаб розробив пам’ятку « Дорожня карта дії родинам у випадках, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ (у тому числі ТрО) правоохоронних органів (далі-Захисник) пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув”.

Пам’ятка містить рекомендації родинам Захисників з наступних питань: як діяти та куди звертатися в ситуаціях, коли захисник потрапив у полон, пропав безвісти за особливих обставин, або загинув, який порядок та перелік документів потрібен родинні для отримання виплат, інших соціальних пільг, що передбаченні Державою. Також у пам’ятці переліченні законодавчі та нормативно-правові акти, що на період воєнного стану регулюють соціальні і правові відносини між Державою та родинами Захисників.

Також з Дорожньою картою ви можете ознайомитись в секторі соціального захисту виконавчого комітету Білоцерківської сільської ради, ЦНАП, на віддалених робочих місцях Білоцерківської сільської ради.