Шановні жителі громади!

Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Різдвяні та Новорічні свята – найочікуваніші, сповнені своєю неповторністю і розмаїттям, свята, які об’єднують у собі і наше дитинство, і сьогодення, і мрії про майбутнє.

Рік, що минає, подарував нам досвід згуртованості, віри у власні сили та найдорожчі людські цінності. Завдяки нашій єдності світ зрозумів, що Перемога у війні з росією буде наша! Бо ми – українці – незламні і розумні, талановиті і сильні, безмежно любимо свою країну!

Новий рік і Різдво Христове – це свята, які символізують народження нового, і ми віримо, що 2023 рік стане яскравою сторінкою нашої історії.

Хай світло Різдвяної зірки осяє кожну оселю, наповнить любов’ю і милосердям серця, додасть сили і наснаги, світла у душі, прагнення творити добро.
Хай Господнє благословення оберігає та захищає наших воїнів, які зараз не за святковим столом, а мужньо протистоять російській агресії, дарує мир та благодать нашій землі.
Хай Різдвяна зоря благословляє усіх нас, зміцнюючи нашу силу і мудрість, головне – об’єднає вірою в самих себе, Полтавщину і Україну.

Дорогі земляки! Бажаємо, щоб доля була прихильною і щедрою до кожного, дарувала здоров’я, радість і благополуччя, а новорічно-різдвяні передзвони наповнили душі вірою й любов’ю!

З Новим Роком!
З Різдвом Христовим!

З повагою до вас,
виконавчий комітет Білоцерківської сільської ради
Миргородського району Полтавської області