Благодійна організація «Світло надії» у партнерстві з JERU реалізує проект спрямований на спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні та допомогу ВПО

Благодійна організація «Світло надії» у партнерстві з JERU (Joint Emergency response in Ukraine), що є альянсом трьох європейських міжнародних організацій: Welthungerhilfe, Concern Worldwide і Cesvi, реалізує проект спрямований на спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні та допомогу внутрішньо переміщеним особам.

У межах проекту передбачена діяльність з підтримки та розвитку організацій громадянського суспільства та ініціативних груп, які працюють з ВПО. У межах цієї активності передбачається проведення 2 дводенних тренінгових навчальних заходів для представників організації громадянського суспільства (ОГС) та ініціативних груп, які працюють з ВПО (усі витрати, пов’язані з участю у навчальних заходах (проживання, харчування, проїзд) покриває БО «Світло надії»).

Оскільки кількість учасників заходів обмежена, до участі запрошуються до 2 представників від кожної з 10 організації (у випадку, якщо кількість бажаючих перевищуватиме максимально можливу, буде розглянутий варіант участі по одному представнику від більшої кількості ОГС).

Після проходження навчання учасникам буде запропоновано взяти участь у конкурсному відборі з реалізації ініціатив/проектів, спрямованих на задоволення потреб ВПО, а також посилення соціальної згуртованості ВПО та представників приймаючих громад, на загальну суму до 120 000,00 грн для кожного з 5 переможців.

Заявку на участь в проекті можна заповнити за посиланням https://forms.gle/NkCRSERGdSMKiY7z9

Начальник Миргородської районної військової адміністрації,
Віталій Дяківнич