Шановні жителі громади, дорогі мої земляки!

14 травня ми відзначаємо свято, присвячене найріднішій, найважливішій людині у нашому житті – матері. Немає потреби розповідати, що значить для кожного з нас людина, яка дала нам життя, зростила і виховала, дарувала нам свою любов, вкладала в нас свою душу.
Не пошкодуйте часу й ласкавих слів, привітайте матерів квітами і ніжним поцілунком. А якщо ваша мама відійшла в інший світ – згадайте її добрим словом, вклоніться її світлій пам’яті, відвідайте її могилу. Це буде по-християнськи…
Пробачте своїй старенькій мамі зайву нав’язливість і турботу, спробуйте її зрозуміти: для неї ви назавжди залишитеся дитиною, за яку вона переживає, за яку щемно болить її серце.
Згадайте сльози тих матерів, чиї сини загинули у бою з ворогом. Вклоніться цим жінкам за героїв, яких вони виховали, підтримайте їх добрим словом.
Лише любов може врятувати цей світ. Тож давайте в цей день згуртуємося навколо святої для всіх нас людини, берегині роду, берегині сім’ї – матері, бабусі. Миру нам усім і найскорішої Перемоги над ворогом!

Іван ЛЕЩЕНКО,
Білоцерківський сільський голова