Харківський національний автомобільно-дорожній університет запрошує на навчання

Внаслідок ганебної війни проти України велика кількість наших громадян опинилася у важких життєвих ситуаціях та потребують соціальної та професійної адаптації. Одним із шляхів зміцнення довіри у громадян та досягнення соціальної єдності можуть стати соціальні програми, що спрямовані на підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. З цією метою наш заклад пропонує низку спеціальностей з урахуванням регіонального контенту, що особливо актуально для внутрішньо переміщених осіб.

Університет надає можливість перекваліфікуватися під регіональні особливості, що значно полегшить пошук роботи для внутрішньо переміщених осіб, а також для тих, хто втратив місце роботи через повномасштабне вторгнення росії.

Харківський національний автомобільно-дорожній університет (ХНАДУ) має багаторічний досвід роботи в сфері освіти, як для випускників 11 класів і коледжів, так і для освіти дорослих (післядипломна освіта). Ми маємо необхідні ресурси та освітні програми для підготовки висококваліфікованих спеціалістів з технічних та гуманітарних дисциплін. Окрему увагу адміністрація університету приділяє освіті в дистанційному (on-line) форматі. Студенти мають можливість переглядати актуальний розклад занять через сайт або додаток, а також продивлятися записи лекцій, які викладачі заздалегідь записують на випадок відключення світла або ракетного обстрілу України.

Наші освітні програми спрямовані на розвиток фахових компетенцій, необхідних для ринку праці. Впродовж навчання здобувачі отримують практичні поради щодо пошуку роботи, працевлаштування та закріплення на новому робочому місці.

Для комфорту майбутніх абітурієнтів в Полтаві відкрито консультаційний центр приймальної комісії, який знаходиться за адресою площа Слави, 4/2, в корпусі Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва (бібліотека), телефон +380 (98) 044 43 84.

Найближчим часом перед нами постане складна і відповідальна задача – післявоєнне відновлення нашої Батьківщини! Цей процес не є можливим без міцного підґрунтя, оскільки в складних умовах розвитку економіки та мирного життя основним фактором, що забезпечує успіх, є інтелект і освіченість нації!

Готові відповісти на Ваші запитання електронною поштою або телефоном: + 38(095)314-36-51 Юлія Андріївна.

Спеціальності ХНАДУ
Переваги ХНАДУ

Дистанційне навчання в ХНАДУ
Матеріально-технічна база ХНАДУ

Все буде Україна! Мирного неба!

З повагою, відповідальна
за профорієнтацію в ХНАДУ, Юлія УМАНЦЕВА