На один народний колектив побільшало

Багата талантами Білоцерківська громада. Чимало наших земляків, попри велику зайнятість на роботі та вдома, вільний час присвячують не відпочинку, а репетиціям творчих колективів: вокальних, танцювальних, драматичних, оркестрових тощо. Під час концертів, без яких у громаді не обходиться жодне свято, вони зі сцени дарують нам і ліричні пісні, й дотепні жарти, і музичні, й танцювальні композиції…

Звичайно, величезна заслуга в цьому сільської ради, яка підтримує розвиток художньої самодіяльності: постійно організовує підвезення на концерти й репетиції, подбала про костюми, морально заохочує артистів тощо.

Мабуть, важко знайти ще одну громаду на Полтавщині, яка має таку кількість аматорських колективів, як наша. 7 із них мають звання народного. Нещодавно до цієї когорти додався й вокальний ансамбль «Оберіг» Огрирівського СБК (художній керівник – Наталія Шостак). 30 вересня у врочистій обстановці (під час концерту до Дня людей похилого віку) Білоцерківський сільський голова І. В. Лещенко привітав колектив та вручив подарунок – два радіомікрофони.