Проекти Білоцерківської громади перемогли!

Визначено проекти-переможці, які в 2019 році реалізуються коштом бюджету участі Полтавської області. Обласна програма «Бюджет участі Полтавської області» направлена на залучення мешканців до участі в бюджетному процесі через подання проектів та проведення відкритого громадського голосування за такі проекти з подальшим фінансуванням для їхньої реалізації.

Голосування за проекти проводилися з 14 по 30 вересня 2018 року. За фінансову підтримку з бюджетного фонду Полтавської області 6 мільйонів гривень змагалися 260 проектів. Білоцерківська об’єднана громада була представлена п’ятьма проектами, три з яких увійшли до числа переможців та отримають фінансування: це проекти з облаштування дитячих майданчиків у селах Поділ, Балаклія та Бірки.

Щиру подяку хотілося б висловити: в.о. старост Доброскок Н. І., Падалій Н. П., Вільховому А. В., секретареві сільської ради Дубині Т. А., директорам шкіл: Луць Л. П., Товкач О. Д., Кропивці О. В., Городничій В. В., колективу ПТУ-49 с. Красногорівки, депутатам Кордубану В. В., Кордубану Ю. В., Лобановій Л. А., Ільченку В. Г., голові ветеранської організації Кононенко О. А., а також усім небайдужим жителям громади і області, хто долучився до голосування.

Іван ЛЕЩЕНКО,
Білоцерківський
сільський голова.