Родинне свято «Від серця до серця»

«Від серця до серця» – під такою назвою було проведено родинне свято у Бірківському НВК, яке підготувала класний керівник 3 класу Слуковська Н.О. разом зі своїми вихованцями.

Саме з родини іде у світ дитина, несе в нього своє серце, наповнене материнською добротою та ніжністю, батьківською силою та мудрістю. Тому одними із перших, до кого звернулися третьокласники зі словами подяки і побажаннями, були рідненькі мамусі і татусі. Діти присвятили багато теплих слів бабусям і дідусям, бо що то за родина, в якій немає старійшин? Саме бабуся є берегинею роду, невгамовною трудівницею, яка пестить і голубить своїх онучат. А постійним помічником бабусі є дідусь – господар родини.

Тепла атмосфера, щирі погляди перетворили свято на казку, в якій перемагає добро та дружба. Батьки мали нагоду ще раз повернутися в Країну Дитинства і разом зі своїми діточками взяти участь у конкурсно-розважальній програмі. Було представлено три команди, які продемонстрували найкращі свої вміння. Особливо зворушливим був конкурс «З гордістю про себе», де кожна команда довела, що їхні родини – дружні, веселі, працьовиті.

Фінальною частиною конкурсу було нагородження. У номінації «За оригінальність» – перемогу здобула родина Бурете; найкмітливішою визнали родину Яковенко – переможці у номінації «За кмітливість»; нагороду «За винахідливість» – отримала родина Крипак.

Тож хай від серця до серця, від матері до доньки, від батька до сина, передаються у спадок любов, доброта, повага до свого роду.

Свій рід потрібно пам’ятати
Від діда й баби, мами й тата.
Та родовід не тільки треба знати,
А цінувати й щиро поважати.