Волейбольні змагання

Запеклими спортивними поєдинками запам’яталася бірчанам середа напередодні Дня всіх закоханих. Щоправда цього разу хлопці зізнавалися у коханні волейбольному м’ячеві НВК села Бірки, котрий приймав районний чемпіонат з волейболу серед юнаків. Цікаво, що не обійшлося без допомоги, як виявилося, зовсім не слабкої статі: двоє дівчат поповнили бірківську команду.

На змагання з’їхалося 5 команд – учнів сусідніх навчальних закладів і довели, що волейбол справді гра для сильних, витривалих та енергійних. Напруженим і затятим, очікувано, видався фінал, у якому по обидва боки сітки зустрічалися господарі залу з командою Балакліївського НВК. Після свистка арбітра активно доводити свою першість взялися володарі спортивної арени і, як результат, виграли першу партію.

Окрилені швидкою перемогою, команда Бірківського НВК помітно послабила натиск, завдяки чому суперники з Балаклії змогли зрівняти рахунок за партіями. Та остаточну перемогу господарі вибороли в третьому сеті, не тільки завдяки зосередженій грі, а й з допомогою настанов і підказок досвідченого тренера Дубовик В.В. та підтримки вболівальників – учнів та педагогічного колективу рідної школи.