Нагородили педагогів нашої громади

Старовинна китайська мудрість гласить: «Якщо ваш план на рік – посадіть рис, якщо на десятиліття – посадіть дерева, якщо на все життя – виховуйте дітей».

Справді, професія педагога – одна з найвідповідальніших у суспільстві. І дуже добре, коли саме суспільство це розуміє й належним чином цінує.

З нагоди Дня працівників освіти двоє педагогів з нашої громади отримали Подяки Міністерства освіти і науки України. За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні дітей міністерською подякою нагороджено завідувачку Білоцерківського дошкільного навчального закладу (дитячого садка) «Дюймовочка» Наталію Володимирівну Сулименко. А вчителька початкових класів Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів отримала таку ж грамоту за активну співпрацю та вагомий внесок у розбудову Нової української школи. Наталія Іванівна була тренером та готувала всіх учителів початкових класів Великобагачанського району до роботи в умовах НУШ.

Нагородження педагогів відбулося напередодні професійного свята на обласних урочистостях у Полтаві в ТРЦ «Метрополітен». Там вітали кращих учителів області.

За вагомий внесок у розвиток освіти Білоцерківського сільського голову І.В. Лещенка відзначено грамотою Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА.

Зінаїда Матяшова
Фото Л. Якименко.