Увага! Заборонено відвідування лісових масивів!

З метою попередження та запобігання реальній загрозі виникнення пожеж в природних екосистемах, зокрема у лісових масивах у пожежонебезпечний період 2022 року, а також оперативного та ефективного реагування на можливі пожежі та мінімізації їх наслідків та на виконання розпорядження голови Миргородської районної військової адміністрації від 22.03.2022 № 18 «Про заборону відвідування лісових масивів Миргородського району населенням і в’їзду до них транспортних засобів та іншої самохідної техніки»:

  1. Заборонити відвідування лісових масивів Білоцерківської ТГ для населення і в’їзд до них транспортних засобів та іншої самохідної техніки, за винятком техніки, що використовується для потреб лісового та мисливського господарств, транспорту правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків, пожежних машин та іншої техніки для гасіння пожеж, у період пожежної небезпеки.
  2. Встановити, що заборона не поширюється на військовослужбовців військових частин Збройних сил України та інших військових формувань, які дислоковані на території Миргородського району, працівників правоохоронних органів та інших осіб, які виконують завдання із забезпечення національної безпеки і оборони України.
  3. Заборонити випалювання сухої рослинності на території населених пунктів громади, у тому числі соломи і стерні на сільгоспугіддях, узбіччях вздовж автомобільних доріг і прилеглих до лісових масивів територіях.