Оголошення про початок громадських слухань проектів державного планування і звітів про стратегічну екологічну оцінку

Для обговорення громаді надається проект «Генеральний план та план зонування території с.Білоцерківка Миргородського району Полтавської області», «Генеральний план та план зонування території с. Коноплянка Миргородського району Полтавської області» та 5 детальних планів територій, розташованих за межами населених пунктів, в адміністративних межах Білоцерківської територіальної громади Миргородського району Полтавської області, для розташування виробничих сільськогосподарських підприємств.

Проекти містобудівної документації розроблені на підставі відповідних рішень сесії виконавчого комітету Білоцерківської сільської ради Миргородського району Полтавської області.

Розробник – ФОП Кіріченко А.А.

В супроводі для громадських слухань надаються звіти про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації, що відіграють роль у забезпечені ефективності системи СЕО в цілому, у відповідності до Закону України про стратегічну екологічну оцінку.
З матеріалами проектів державного планування і звітів про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в Білоцерківській сільський раді Миргородського району Полтавської області та на сайті Білоцерківської об’єднаної територіальної громади http://biloteg.org.ua.

Строк подання пропозицій та зауважень до проекту – 1 місяць з дня виходу оголошення.
Місце проведення громадських слухань – с. Білоцерківка Миргородського району Полтавської області, 10 листопада 2022 року об 11 годині.

Пропозиції та зауваження подавати до Білоцерківської сільської ради за адресою: 38340, Полтавська обл., Миргородський р-н, с. Білоцерківка, вул. Першотравнева, буд. 9, тел.: 05345-94342.