Шановні жителі Білоцерківської громади! Дорогі ветерани!

Разом з Європою та світом 8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, адже саме в цей день нацистська Німеччина оголосила про свою капітуляцію.

У цей день ми згадуємо всіх тих, перед ким у безкінечному боргу, вшановуємо мужність і відданість тих, хто здобував Перемогу, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість врятував світ від нацистського поневолення.

Сьогодні війна, яку розпочала Росія проти нас, знову затьмарила наше небо, ледь не щодня забираючи найкращих українських воїнів. Титанічна битва нашого народу за Перемогу триває. Не зламати нас ніколи, ми на своїй землі і воля – наш генетичний код! Саме подвиг ветеранів Другої Світової війни надихає наших воїнів до нових героїчних вчинків. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою землю, рідну Україну!

Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, засівати поля хлібами, пам’ятаючи якою ціною здобувалася воля в усі часи нашої історії.

Дорогі ветерани, учасники бойових дій та партизанського руху, колишні в’язні концтаборів і діти війни! Для мене велика честь засвідчити свою повагу і любов та висловити глибоку вдячність за ваш великий подвиг на фронті і в повоєнному житті.

Сердечно бажаю кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, ясного неба та віри в славне майбутнє нашого краю й рідної України! Низький уклін всім українцям, які захищали і захищають нашу Вітчизну!
Слава Україні!

Іван ЛЕЩЕНКО,
Білоцерківський сільський голова