А я просто українка, україночка…

Уже 2 роки Білоцерківська ЗОШ І-ІІІ ступенів працює над проектом «Успішні люди рідного краю», у рамках якого учні мають змогу зустрічатися з людьми різного віку та різних професій, переймати їх досвід.

Не стала винятком і наступна подія. Учні 5 класу на чолі з класним керівником Бойчук Л. І.  запросили на гостину учасницю конкурсу «Успішна пані України-2018» Лук’янець Наталію Андріївну, яка за своєю основною посадою та покликанням є завідуючою сектором культури та туризму Білоцерківської ОТГ.

Виховна година під назвою «А я просто українка, україночка…» об’єднала учнів 5-7 класів. Ведучі заходу Гнідаш Віталій та Красуля Володимир розпочали зустріч під девізом «Муза не любить ледачих» та «засипали» питаннями гостю свята. Хочеться зазначити, що Наталія Андріївна не скупилася на щирі відповіді, жартувала з присутніми та давала мудрі поради щодо покликання, хобі та обов’язків. Розповідь гості гармонійно перекликалася з демонстрацією фото з особистого архіву; був представлений фрагмент відео з  програми «Чернівецький репортер», що дав учням уявлення про конкурс «Успішна пані України».

Поступово від інтерв’ю з гостею свята ведучі перейшли до конкурсної програми, до участі в якій запросили дівчаток 5-7 класів, та передали слово Лук’янцю Едуарду. Змагаючись між собою, юні україночки проявляли ерудованість, винахідливість, креативність.  За підсумками почесного журі, яке очолила Н.А. Лук’янець, перемогу здобула учениця 6 класу Мироненко Дарина, яка отримала символічний приз.

Дійство минуло в піднесеному настрої, а учні 5-7 класів та їх класні керівники Бойчук Л.І, Трикур О.О., Перелай О.О. дякують Наталії Андріївні за  співпрацю та  щирі побажання. Надіємося, що це була не остання зустріч, і незабаром пані Наталія поділиться з нами враженнями від участі в конкурсі «Успішна пані України-2019»!

Класний керівник
5 класу Бойчук Л. І.